Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
G&g Distribution
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Bratara holograma Balance Xtreme
10 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Ce este Balance Xtreme?

XB este o tehnologie performanta ce foloseste holograme in care au fost incorporate anumite frecvente ce reactioneaza in mod pozitiv in contact cu campul energetic natural al corpului.

XB este echivalent cu echilibru, putere, flexibilitate.

Bratarile Balance Xtreme sunt produse din silicon chirurgical proiectate sa reziste in timp, sunt flexibile si se intind usor pentru a putea fi puse la mana si de asemenea sunt foarte confortabile.

Au incorporate doua holograme Balance Xtreme, iar aspectul general se potriveste la orice tinuta.

Exista o gama standard de marimi in sistemul european: S – small (17,5 cm), M – medium (19 cm) si L – large (20,5 cm). Culorile sunt: alb, negru, albastru (mai multe nuante), galbe, roz, rosu si transparent.

• CUM FUNCTIONEAZA?

Aproape orice obiect are o frecventa inerenta inauntru.

Anumite frecvente reactioneaza pozitiv cu corpul iar altele negativ.

Atunci cand holograma intra in contact cu campul energetic al corpului permite acestuia sa interactioneze frecventa naturala si benefica stocata in holograma.

Asta se reflecta in imbunatatirea campului energetic din tot corpul.

Beneficiile sunt clare: raspuns sinaptic mai rapid (functiile creierului), raspuns marit al muschilor (atat la viteza cat si la putere), stamina marita (aprot mai bun de oxigen si recuperare), flexibilitate mai mare (recuperare fizica mai rapida) si o imbunatatire vizibila a echilibrului gravitational.
Din Gura in Gura